Hirdetés

Hivatalos: jön a Sikoly 6 és már nyáron elkezdik a forgatást

|

A Paramount nem vár újabb 10 évet a következő részre.

Hirdetés

A rekordokat döntő nézettségi és bevételi adatok, no meg a túlnyomó részt pozitív visszajelzések után csak idő kérdése volt, hogy a Paramount egy újabb részt rendeljen be a Sikoly franchise-ból, arra viszont kevesen gondoltak volna, hogy egy hónap se teljen el a Sikoly (5) premierje után, és a stúdió máris zöld utat adjon a franchise soron következő epizódjának.

Hirdetés

A Sikoly 6 érkezését a Paramount és Spyglass Media egy közös nyilatkozatban jelentette be, kihangsúlyozva, hogy mennyire hálásak a rajongóknak az ötödik film fogadtatásáért. A folytatásra visszatér a rendezőpáros, Matt Bettinelli-Olpin, valamint Tyler Gillett, akik Wes Craventől vették át a franchise gyeplőjét a szülőatya sajnálatos halálát követően.

Bár a 2022-es Sikoly premierjét megelőzően a közreműködők rendre azt hangsúlyozták, hogy egy önmagában is helytálló darab érkezik, melyhez nem feltétlenül dukál folytatás, a történetben számos magas labdát feldobtak maguknak. Az pedig, hogy már idén nyáron elkezdik a hatodik rész forgatását szintén azt jelzi, hogy terveztek a potenciális sikerrel, és valószínűsíthetően nem a nulláról kell felhúzniuk a hatodik rész sztoriját.

A visszatérőkről egyelőre nincs hivatalos információ, de korábban Neve Campbell jelezte már szándékát, hogy egy hatodik fejezetben is szívesen részt venne. Hasonló véleményen voltak az ötödik résszel debütáló új színészek és rendezők is, úgyhogy attól nem kell tartani, hogy a Paramountnak térden állva kell könyörögni bizonyos nevek visszacsábításához.

Ti örültök, hogy nem kell hosszú éveket várni a következő Sikoly-filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.