Hirdetés

A Sikoly rendezői nyitottak lennének a folytatásra

|

Saját bevallásuk szerint őrültek lennének, ha nem akarnának újrázni a stábbal.

Hirdetés

Az új Sikoly film jött, látott, és annyit mindenképp elért, hogy a Pókember: Nincs hazautat hosszú hetek után letaszította a trónról a heti mozis bevételek tekintetében. Azonban nemcsak a bevétel néz ki jól, hanem az eddigi reakciók is a filmre, hiszen Rotten Tomatoeson 76%-on áll a kritikusok körében, míg a nézőknél 83%-on.

Hirdetés

Wes Craven halála után sokáig kérdéses volt, hogy illik-e nélküle egy újabb bőrt lehúzni a franchise-ról, de a beugró rendezők, Matt Bettinelli-Olpin, valamint Tyler Gillett az eddigi visszajelzések alapján remek munkát végeztek. Nemrég egy a Varietynek adott interjúban pedig előbbi direktor tért ki a franchise jövőjére, melyre szívesen visszatérnének.

"Az egész forgatás egy családi élményként ért fel számunkra, a színészekkel, a stábbal, a producerrel. Nem akarok érzelgős lenni, de ez egy igazi szerelemprojekt volt, és őrültek lennénk, ha nem akarnánk folytatni."

Az új Sikoly az előzetes ígéretekhez hűen egy teljesen új fejezetet nyitott meg a franchise-ban: ahogy az egyik szereplőtől is elhangzik, egy "requel" lett, ami folytatás is, meg innovatív újragondolás is. Ebből fakadóan a kapuk nyitva állnak, hogy ezen az új úton továbbhaladjanak a készítők, amennyiben a Paramount ismét berendelne egy részt.

Ti szívesen néznétek egy hatodik/második epizódot a franchise-ból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.