Hirdetés

Hivatalos képeken a Sólyom és a Tél Katonája sorozat

|

Már e két fénykép alapján is látszik, hogy a visszatérő gonosz (megint) ellopja majd a show-t.

Hirdetés

Az idei Comic-Con keretein belül a jövőre ékező egyik Marvel sorozatot, a Sólyom és a Tél Katonáját is népszerűsítették, viszont még mindig nem láttunk belőle egy képkockát sem (megjegyzendő, még a WandaVisionből sem). Viszont ez a minap megváltozott, hiszen két rendkívül furcsa, de borzasztóan ígéretes fényképet osztottak meg a sorozattal kapcsolatban, ami alapján mi még jobban várjuk ezt a produkciót.

Hirdetés

Arról már egy ideje beszámoltunk, hogy két korábban bemutatkozott színész is visszatér majd a címszereplő páros mellett a szériába, név szerint Emily VanCamp és Daniel Brühl - az előbbi Sharon Cartert, az utóbbi pedig Zémót alakította a 2016-os Polgárháborúban. Már ezzel a bővüléssel is bizakodva tekintettünk a sorozat felé, viszont a világ legnagyobb képregényes showja miatt maga Daniel Brühl osztotta meg az Instagramján a hivatalos képeket, amiken ő maga látható Zémó báróként. Az egyik egy közelit takar, míg a másik egy kissé elmosódott alakot mutat meg egy furcsa gúnyában feszítve. Ezzel kapcsolatban mi nagyon arra apellálunk, hogy a gonosz egy ruhát is készített magának, amit a Sólyom és a Tél Katonája szériában fogunk majd először szemügyre venni.

 

Nektek hogy tetszenek a képek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.