Hirdetés

Már ősztől forog a WandaVision a Disney+-ra

|

Még az év vége előtt elkezdődik az első Disney+-os Marvel sorozat forgatása, amelynek most a hosszára is fény derült.

Hirdetés

Egyenesen Elizabeth Olsentől érkezett a hír miszerint még mielőtt lehullana az összes levél a fákról ők már forgatni fogják Skarlát Boszorkány és Vízió közös sorozatát, a WandaVision-t. A színésznő azt is elárulta, hogy nagyjából 6 órányi (6 epizód?) anyagból fog állni a sorozat. A képregények szerelmespárjának románca tavaly végre a vásznon is beteljesedhetett. Sajnos kapcsoltuk nem lett hosszú életű mivel Thanos közbeszólt, aki többek között a Vízió homlokán virító Végtelen Kőre is pályázott.

Hirdetés

Hogy a Végjátékban miként alakul kettejük sorsa azt még nem tudjuk, vagy legalábbis még nem mindenki tudja. Az elkövetkező napokban és hetekben azonban lassacskán mindenki túl lesz a filmen és a vele járó várható sokkon, hogy aztán jobban kontextusba tudjuk helyezni ezt a sorozatot. Vajon Vízió és Wanda visszatérnek az élők sorába és a sorozat tovább folytatja a történetüket, vagy a Végtelen háborút megelőző időkből láthatjuk kapcsolatuk kibontakozását? Meglátjuk.

Az egészen biztosnak tűnik, hogy a rajongók nem bánják majd meg ha előfizetnek a Disney+-ra, hiszen a WandaVision mellett érkeznek még a Falcon and Winter Soldier, valamint a Loki sorozatok. Továbbá pletyka szinten szóba került egy önálló sorozat Sólyomszem főszereplésével is, tehát unatkozni biztosan nem fogunk.

A Bosszúállók: Végjátékot mától hivatalosan is elcsíphetitek a mozikban, így ha picit többet szeretnétek megtudni például erről a sorozatról, akkor mindenképpen váltsatok jegyet a filmre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.