Hirdetés

Hivatalos képen feszülnek a Shop-stop 3 karakterei

|

Csak Jay, Néma Bob, valamint Kelly és a Szexi Dög hiányzik a képről.

Hirdetés

A Shop-stop 3-ról már konkrétan mindent lehetett hallani az elmúlt években. Hasonlóan az első két filmhez, Kevin Smith ezt is elsősorban Jeff Anderson karakterére, vagyis Randalre írta, a színész viszont elég sokáig nem akarta beadni a derekát. Végül 2019-ben mégis arra jutott, hogy befejezi Smith-szel a trilógiát és csatlakozott a stábhoz. Onnantól kezdve viszont lassacskán kezdtek csordogálni az információk - például arról, hogy Smith befejezte a forgatókönyvet vagy hogy már a forgatásoknál tart a produkció. A minap pedig végre kaptunk egy hivatalos képet a szereplőkről, ami kapcsán ismét bebizonyosodott a régóta ismert mondás: az idő senkinek nem kedvez.

Hirdetés

A Shop-stop 3 fotóján Dante (Brian O'Halloran) és Randal mellett látni még Beckyt (Rosario Dawson) és Eliast (Trevor Fehrman) is, valamint persze az ikonikus Shop-stop boltot is. Az idő vasfoga pedig igencsak megszorongatta Dante-ét és Eliast, kettejük megjelenésén szerintünk több rajongó is el fog időzni pár percet. De már ennek is úgy lehet örülni, mint majom a farkának, hiszen tényleg sínen van a trilógia zárlata. A forgatások továbbra is tartanak még New Jersey-ben, előzetes megjelenési dátumról még nem esett szó.

Ti mit szóltok ehhez a képhez? Kit hiányolok róla?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.