Hirdetés

Hivatalos: készül egy harmadik Hang nélkül film is

|

A premierdátum mellett a rendező kilétére is fény derült.

Hirdetés

Bár idehaza még be sem mutatták az Emily Blunt, John Krasinski és Cillian Murphy fémjelezte Hang nélkül 2. részét, külföldön már egy ideje tart a mozis pályafutása, a beszámolók alapján (a mi kritikánkat itt olvashatjátok el) pedig megérte a várakozás, hiszen legalább annyira izgalmas, és hatásos film lett, mint az első rész. A Paramountnak pedig ennyi elég is volt, és a napokban hivatalosan is zöld utat adott egy újabb résznek. 

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le, akik már tavaly novemberben megszellőztették, hogy a következő részt már nem Krasinski vezényli majd, de az ő ötlete alapján Jeff Nichols (Fegyverek és emberek, a Take Shelter, Éjféli látomás) fogja írni és rendezni. Az akkori hírek pedig mint kiderült, igaznak bizonyultak, hiszen tényleg Nichols kapta meg a rendezői széket, az egyelőre cím nélküli projekt premierjét pedig 2023. március 31-re tűzte ki a stúdió, amely nem egy újabb folytatás lesz, hanem egy vadiúj történet, amely kiszélesíti a megismert világot.

A Hang nélkül 2. része június 17-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.