Hirdetés

Hivatalosan is készül az Evil Dead következő felvonása

|

Bruce Campbell még azt is elárulta, ki lesz a film rendezője.

Hirdetés

2018 óta csak pletykák és kisebb-nagyobb hangoztatások voltak Sam Raimi és Bruce Campbell karrierformáló projektjük, az Evil Dead-filmsorozat körül. Ekkor ért véget ugyanis az egyébként nagy nézői és kritikai sikernek örvendő Ash vs. Evil Dead-széria. Azóta sok nyilatkozat és megszólalás volt hallható egy esetleges új filmmel kapcsolatban, de egyikük sem volt hivatalos. Egészen mostanáig, hiszen nagyon úgy fest a helyzet, sínen van az Evil Dead negyedik része - csak éppen más rendezővel és főszereplővel.

Hirdetés

Az Empire-nek adott legutóbbi interjújában maga Campbell fejtette ki, hogy készül az új Gonosz halott, aminek még a címét is elárulta: Evil Dead Now. Elmondása szerint habár sem ő, sem Sam Raimi nem fog visszatérni a következő filmhez, a projekt nagyon jó kezekben van. Lee Cronin lesz az író és rendező is egyben, aki eddig javarészt rövidfilmekben utazott, de 2019-ben végre el tudta készíteni első egész estét horrorját A gyermek (The Hole in the Ground) címmel. Cronint maga Raimi választotta ki, és áldását is adta rá, hogy szabad kezet kap.

A rendező személye mellett a másik lényeges pont a film főhőse lenne, viszont vele kapcsolatban nem nyilatkoztak. Mivel Campbell hivatalosan is visszalépett, mondván ő már nyugdíjba vonult ebből a szerepből, a helyére kell találni valaki mást. Fede Alvarez ezt meg is próbálta a 2013-as Gonosz halott remake-jében, ahol a főszerepet Jane Levy (Vaksötét) alakította. Még egyelőre kérdéses, de akár ő is visszatérhet az Evil Dead Now-ba.

Ti mit gondoltok, jó ötlet lenne, ha Jane Levy visszatérne, vagy inkább keressenek valaki mást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.