Hirdetés

Hivatalosan is készül az új Tron-mozifilm, már a rendező és a főszereplő is megvan!

|

Sokat kellett várni erre a pillanatra.

Hirdetés

Kereken 10 éve került a mozikba a Tron: Örökség, amely a filmtörténeti jelentőségű Tron, avagy a számítógép lázadása film folytatásának készült. A felemás fogadtatás ellenére a készítők már akkoriban nekiláttak egy harmadik filmnek is, de egy időben úgy tűnt, törölték a terveket, és egészen mostanáig kacérkodtak a produkció felélesztésével. Most azonban megbízható forrás erősítette meg, hogy valóban elkészül az új Tron-mozifilm.

Hirdetés

A Deadline ezenkívül azt is tudni véli, hogy az új Tron rendezését Garth Davis vállalta magára, amelynek Jared Leto lesz az egyik főszereplője, mint azt már évekkel ezelőtt megtudhattuk. Éppen emiatt sokkal izgalmasabb az indie filmek világából érkező direktor személye, aki korábban olyan alkotásokat készített, mint a 2018-as Mária Magdolna vagy a 2016-os Oroszlán, ami 6 Oscar-jelölést tudhat magáénak a legjobb filmet is beleértve. A Tron lesz az első blockbustere, amiért a lap információi szerint Davis kifejezetten agresszíven lobbizott.

Steven Lisberger 1982-ban bemutatott Disney-filmje, a Tron sikere csak viszonylagos volt, mindazonáltal már akkor úttörő sci-finek számított a speciális effektusok, illetve CGI-technológia területén. A 2010-es folytatás szintén nem aratott osztatlan sikert, de a 400 millió dolláros világszintű bevétele elég volt ahhoz, hogy megkezdjék a következő projekt előkészítését, ami habár átesett pár változtatáson az évek során, de a The Disinsider júliusi jelentése szerint reboot helyett az Örökség folytatásának készül, így az abban játszó színészek egy része is visszatérhet az újonnan csatlakozó Jared Leto oldalán.

A főszerepet alakító Leto Justin Springerrel és Emma Ludbrockkal együtt producerként is kiveszi a részét a munkálatokból, a forgatókönyv legutóbbi változata pedig Jesse Wigutow munkája. Ti szeretnétek látni a trilógia utolsó felvonását? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.