Hirdetés

Végre láthatjuk a Halálos iramban spin-off főgonoszát

|

Dwayne "The Rock" Johnson ezúttal Idris Elbáról posztolt egy fotót.

Hirdetés

Szeptember elején elrajtolt a Halálos iramban spin-off, a Hobbs and Shaw forgatása, amely Dwayne Johnson és Jason Statham karaktereire, azaz a Luke Hobbs-Deckard Shaw duóra fókuszál majd, akik egy közös ellenfél miatt egyesítik erejüket. A Szikla előszeretettel dokumentálja a munkálatokat az Instragramján, most éppen a főgonoszt mutatta meg a szokásos fekete-fehér módon. 

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudni arról, hogy kicsoda az, akivel Johnsonnak és Stathamnek össze kell csapnia a vásznon, viszont a színész posztjából az legalább kiderült, hogy Brixtonnak hívják és ezidáig nem talált legyőzőjére. Az Idris Elba által alakított karaktert már megcsodálhatjuk az alábbi képen: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I learned a long time ago (when I was a very sinful eyebrow raising villainous man in the crazy world of pro wrestling;) that heroes are only as great as their greatest villains. A pleasure to introduce the man himself @idriselba we brought in to our Fast & Furious franchise to wreak havoc, hell and mayhem on our heroes HOBBS & SHAW. The name: BRIXTON. The record: UNDEFEATED. The promise: SHOWDOWN OF ALL SHOWDOWNS. So cool having my brother @idriselba come and play in our sandbox. This one’s been years in the making!! As I always say, we either gonna get along or we gonna get it on... and fuck getting along 😈 #BRIXTON #TheConsequenceAgent #HellRaiser HOBBS & SHAW SUMMER 2019 📸 @hhgarcia41

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Ha valamire sok jegy fog elkelni, az biztosan a Dwayne Johnson & Jason Statham vs. Idris Elba show lesz, így Vin Dieseléknek van okuk aggódni amiatt, hogy a mellékszál talán sikeresebb lesz, mint a fősodor új része. A Hobbs and Shaw 2019. augusztus 2-án jelenik meg Amerikában, akkor kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.