Hirdetés

Elrajtolt a Halálos iramban spin-off forgatása, íme az első kép

|

Megkezdődtek a Hobbs and Shaw munkálatai, amely Dwayne Johnson és Jason Statham karaktereire fókuszál majd. Előbbi megmutatta az első fotót is a helyszínről.

Hirdetés

Legutóbb akkor adtunk hírt a Hobbs and Shaw névre keresztelt Halálos iramban spin-offról, mikor kiderült, hogy a címszereplőknek Idris Elba karakterével kell összeakasztaniuk a bajszukat, most viszont egy komoly mérföldkőn van túl a projekt, hiszen a tervnek megfelelően a minap elkezdődött a forgatás. 

Hirdetés

A rendezést az a David Leitch (John Wick, Atomszőke) vállalta el, aki nemrég még a Deadpool 2-vel szórakoztatott minket, most viszont a Halálos iramban 8-ban megkedvelt két titán, a Dwayne "The Rock" Johnson által alakított Luke Hobbs és Jason Statham játszotta Deckard Shaw duó magánszámát vezényeli le a franchise-ban már járatos író, Chris Morgan forgatókönyve alapján. A Londonban zajló forgatásról a közösségi médiában nagyon aktív színész posztolta is az első képet, amin Statham és a Leitch vigyorognak egymásra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DAY 1 and the evolution has officially begun. Long awaited Fast & Furious spin-off movie, #HobbsAndShaw is electric. My partner in heavy crime & fun @jasonstatham is lookin’ like million bucks and holdin’ it all down. Our visionary & bad ass director @davidmleitch (just directed Deadpool2) at the helm and ready to evolve the franchise in exciting and fresh new ways. And as always, our @sevenbucksprod president @hhgarcia41 capturing the dopest images thru his 📷 lens. Keep crushing on that set boys... the man known as “HOBBS” will touch down in London in two weeks. Pancakes, tequila and ass kickin’s 🥞🥃 on me. #Day1 #TheEvolution #HobbsAndShaw

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Emellett a rendező is megemlékezett a nagy napról Instagramon: 

Ha minden jól megy, akkor a Hobbs and Shaw 2019. július 16-án kerülhet az amerikai mozikba és a rendező korábbi szavai szerint valamivel földhözragadtabb lesz, mint a széria eddigi részei. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.