Hirdetés

A Hófehér és a vadász írója készítheti el az új Anakonda-filmet

|

Úgy néz ki, Hollywood újabb bőrt szeretne lehúzni a híres óriáskígyóról.

Hirdetés

Újabb érv amellett, hogy Hollywood nem mer kockáztatni, csak a jól bevált recepttel dolgozik nap nap után. 1997-ben került mozikba az Anakonda című szörnyfilm, amiben egy rakás akkor az aranykorukat élő színész és színésznő (Jennifer Lopez, Jon Voight, Owen Wilson, Ice Cube) bukkant fel, de a cselekményét tekintve egy roppantmód kiszámítható, átlagos kalandmozi volt. A hat Arany Málna-jelölést leszámítva a közönség szerette, ahogy az óriáskígyó sorra szedte a gyanútlan áldozatait, így bevétel szempontjából egyáltalán nem teljesített rosszul a film (világszerte 130 milliót hozott a konyhára). Hogy az Álomgyár a minap miért döntött úgy, hogy egy új Anakonda filmet készít, egyelőre kérdéses, de legalább már megszerezték maguknak a forgatókönyvírót.

 

Hirdetés

Evan Daugherty nem tartozik Hollywood elit forgatókönyvíróinak a klubjába, de filmográfiáját tekintve abszolúte helytáll, tisztes iparosnak tudható be. Minden nagyobb és kirívóbb projektjére jut egy-egy félresikerültebb darab is, hiszen többek között Daugherty felelős a Hófehér és a vadász, a Gyilkos szezon, A beavatott, a Tini nindzsa teknőcök vagy a Tomb Raider szkriptjéért (utóbbinál mindössze az alapötletet adta, de stáblistás kredit azért járt neki). Ebbe a sorba fog becsatlakozni az új Anakonda, erősítette meg a The Hollywood Reporter, de a filmért felelős stúdió (Columbia Pictures) külön kikötötte, hogy ez az új alkotás nem remake, reboot vagy szimplán folytatás lesz, hanem az eredeti mozi újragondolása.

A stúdió szerint ez a film olyan lesz majd, mint a Meg - Az őscápa. Ti mit gondoltok, ezt jó vagy éppen rossz értelemben kell venni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.