Hirdetés

Kevin Smith mesélt a Howard, a kacsa animációs sorozatról

|

A rendező és írótársa beszélt egy kicsit az antropomorf kacsa önálló szériájáról.

Hirdetés

A hét elején jelentette be a hírt a Marvel, hogy tovább bővítik egyezségüket a Hulu streamingszolgáltatóval, melynek köszönhetően négy, főleg felnőtteknek szóló animációs sorozatot fognak közösen elkészíteni. Ezek közül az egyik széria az univerzum legismertebb kacsáját, Howardot fogja nyomon követni, akinek a történetéért nem más felel majd, mint a Jay és néma Bob visszavág rendezője, Kevin Smith, valamint Dave Willis. Erről a sorozatról meséltek a marvel.com-nak a minap:

Hirdetés

Köszönhetően a Marvelnek és a Hulu-nak lehetőségem nyílt arra, hogy a kedvenc képregényes karakteremről készíthetek sorozatot, ráadásul animációs formában! Legyünk őszinték: nem vagyok elég tehetséges ahhoz, hogy valamelyik Bosszúállók karaktert kezelni tudjam, viszont Howardot már annál inkább. Ám ehhez szükségem van egy megfelelő társra is. És ki lehetne ebben jobb partner, mint egy igazi rajzfilm zseni, maga a nagy Meatwad, az Aqua Teen Hunger Force széria megalkotója, Dave Willis!

- árulta el Smith. Ezután Willis is dícsérte partnerét, valamint elárulta, hogy tudatában vannak annak is, hogy nem kis feladatra vállalkoztak:

Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok Kevinnel azon, hogy Howardot a képernyőkre varázsolhassuk. De tisztában vagyunk azzal is, hogy mekkora teher nyomja a vállunkat. Hiszen ha ezt elcsesszük, valószínűleg sohasem mehetünk többé a Comic-Conra, a rajongók ugyanis vadászni fognak ránk az életünk hátralevő részében. De megnyugtatok mindenkit: nem fogunk csalódást okozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.