Hirdetés

Hugh Jackman visszatérne A legnagyobb showman folytatására, és nem ő az egyetlen

|

Hugh Jackman készen áll arra, hogy újból dalra fakadjon a musical második részében.

Hirdetés

A legnagyobb showman főszereplője pozitívan reagált a folytatásra, Hugh Jackmant a People magazin kérdezte meg, hogy nyitott lenne-e a visszatérésre. "Mindig nyitott vagyok, ha valami jó ötlettel állnak elő. Igen, nyitott vagyok!" - mondta a színész, aki egyszer-kétszer már jelezte, hogy örömmel visszatérne a film varázslatos világába és optimista a jövőt illetően. 

Hirdetés

A kérdés azért vetődött fel, mert korábban Michelle Williams, aki Charity Barnumot, P.T. Barnum feleségét alakította, mesélt arról, hogy bármikor szívesen visszatérne a musicalfilm történetének folytatására.

"A film annyi örömet okozott, és boldoggá tenni az embereket, ez az, amivel érdemes eltölteni az időt. Nagyon szeretem ezt a filmet. Matilda lányom énekelte ezeket a dalokat. Az anyám még mindig hallgatja őket."

- lelkendezett korábban a színésznő.

Hugh Jackman egyébként már korábban is viccelődött a folytatásról, de azt is elmondta, hogy bár hallott ezt-azt arról, hogy terveznek valamit, semmi biztosat nem tud.

"Teljes mértékben ellenzem a folytatásokat minden formában. Legfeljebb kilenc filmet csinálok!" - tette hozzá viccelődve.

A legnagyobb showman nem győzte meg a kritikusokat, elég vegyesen fogadták, viszont abszolút közönségsiker volt. A 84 millió dolláros gyártási költség jócskán megtérült, az összesen 434,9 millió dollár bevétellel minden idők ötödik legtöbb bevételt hozó élőszereplős musicalje lett.

Két szereplő tehát benne lenne egy folytatásban, már tényleg csak a stúdiónak kellene lépnie.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.