Hirdetés

A Hulu magára hagyta a Szellemlovas sorozatot

|

Az amerikai csatorna kilépett a projektből, és egyelőre nem tudni, mi lesz Robbie Reyes a sorsa.

Hirdetés

Még idén májusban számoltunk be arról a rendkívül pozitív hírről, hogy az amerikai Hulu a Marvellel együtt két sorozatot vállalt be, cím szerint a Helstromot és a Szellemlovast. Kettőjük közül a nagyobb körben (és persze idehaza) ismertebb egyértelműen az utóbbi, hiszen a Johnny Blaze-féle inkarnáció kalandjait már kétszer láthattuk a magyar mozikban, melyek közül a második részre senki sem emlékszik vissza túlzottan pozitívan. Viszont az a hír, hogy sorozat készül a Szellemlovasból, több potenciált hordozott magában, mint amennyit elsőre kinéztünk volna belőle, ám most már csak múlt időben beszélhetünk erről a projektről sajnos.

Hirdetés

A minap számolt be arról a Deadline, hogy a Hulu és a sorozatért felelős külön csapat nem tudott megegyezni néhány fontosabb döntésben, így a manapság már elcsépelt kifejezéssel élve, kreatív nézeteltérések miatt az előbbi otthagyta az egész produkciót. A széria showrunnerje, Ingrid Escajeda (A törvény embere) és a két executive producere, Paul Zbyszewski (Lost), valamint Jeph Loeb (Daredevil) még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ahogy a főszereplő, Gabriel Luna (Terminátor: Sötét végzet) sem. Jelenleg még nem biztosított a sorozat jövője, nem tudni, hogy ha egy másik cég át is veszi, akkor kikhez fog kerülni. Illetve azt is érdemes számításba venni, hogy lehet nem is sorozat készül belőle, hanem film, hiszen Kevin Feige, a Marvel Studios feje állítólag érdekelt a karaktert illetően, és szívesen felhasználná jövőbeni alkotásokban. Ez még persze nem biztos, egyelőre nem erősítették meg a Marvelnél. Ugyanitt fontos megjegyezni, hogy ezzel szemben a Helstrom továbbra is előkészület alatt van a Hulunál.

Mi bízunk benne, hogy nem ez jelenti a Szellemlovas sorozat végét, és hogy egy másik cég felkarolja a projektet, hiszen Robbie tényleg megérdemel még egy esélyt. Ti hogy látjátok, melyik cég lenne az ideális jelölt a sorozat elkészítésére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.