Hirdetés

Idén karácsonykor folytatódhat a The Mandalorian

|

Az elmúlt szezonokhoz hasonlóan az év vége felé érdemes számítani Din Djarin visszatérésére.

Hirdetés

A The Book of Boba Fett hivatalosan is véget ért, az Obi-Wan Kenobi sorozat pedig megkapta a májusi premierjét az elmúlt egy hétben, úgyhogy a Star Wars rajongóinak volt mivel foglalkoznia. Persze az továbbra is fontos kérdés számukra, hogy mikor is érkezik majd a The Mandalorian harmadik évada, amiről most a TVLine kollégája, Matt Webb Mitovich árulta el, hogy karácsony környéki rajtra számítsunk.

Hirdetés

Ez amennyire tág meghatározás, annyira illik bele a sorozat múltjába. Elvégre az első évad 2019 november 12-től december 27-ig került levetítésre, heti bontásban, míg a második évad 2020 október 30-tól december 18-ig tartott, úgyhogy mindig is egy kellemes évzárásnak ágyazott meg a sorozat.

A The Mandalorian harmadik évadának munkálatai állítólag még március végéig fognak zajlani, és már csak eme információ miatt is valószínű, hogy nem fogunk karácsonynál hamarabb visszatérni Din Djarin (Pedro Pascal) karakteréhez. Legalábbis ami a saját sorozatát illeti.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.