Hirdetés

Idén már nem láthatjuk Brad Pitt és Margot Robbie közös filmjét

|

A Kaliforniai álom rendezőjének újdonsága jövőre csúszott.

Hirdetés

Tavaly számoltunk be róla, hogy új filmen dolgozik a Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember rendezője, Damien Chazelle, amelynek egyik főszerepét Brad Pitt kapta meg. A másik kiemelt színész Emma Stone lehetett volna, azonban Stone a szoros határidőre hivatkozva otthagyta a projektet, a helyére pedig Margot Robbie kerülhet - legalábbis a Deadline szerint vele folytattak tárgyalásokat.

Hirdetés

Eredetileg 2021 ünnepi időszakában tervezték mozikba küldeni a filmet, ám mos szintén a Deadline számolt be arról, hogy a Paramount Pictures eltolta a premiert: 2022. december 25-én limitált megjelenést kap, 2023. január 6-án pedig már világszerte vetítik majd.

Ez komoly csúszás, de mindenképpen megéri várni rá, ugyanis a korábbi információk alapján a Babylon egy különleges időszakba repít el minket: abba, amikor a filmipar némafilmről hangosfilmre váltott, és várhatóan ugyanúgy keveredni fognak benne a valós és kitalált események, illetve karakterek, mint Quentin Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban.

Chazelle a rendezésen kívül a forgatókönyvet is jegyzi, Pitt és Robbie mellett viszont eddig csak Li Jun Li (Az ördögűző, Wu Wei, Különvélemény) csatlakozásáról érkeztek hírek a stábot illetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.