Hirdetés

Idén nyáron forog a Sin City 2

|

Már legalább hét éve várunk a Sin City folytatására, s most végre előrelépések vannak a film terén. Robert Rodriguez és Frank Miller nem akarták elkapkodni az írást, minőségi anyagot akarnak szállítani a rajongóknak. Jó hozzáállás.

Hirdetés

A második rész a Frank Millers Sin City: A Dame To Kill For címet fogja viselni, s az első filmhez hasonlóan Robert Rodriguez és Frank Miller rendezi. A forgatókönyvet saját képregénye alapján Frank Miller írta, William Monahan (A tégla) pedig tökéletesítette. A cselekmény három történetet vesz alapul Miller azonos című képregényéből, s még két eddig be nem jelentett szállal bővítik. Többet nem tudunk egyelőre, de Miller elmondta: "Az első Sin City kiütötte a nézőket, olyasmit láthattak, amit addig még soha. Robert Rodriguezzel felrázzuk a dolgokat, s olyan kegyetlen filmélményt adunk át, ami még az első résznél is tovább megy." 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.