Hirdetés

Idén nyáron forog a Sin City 2

|

Már legalább hét éve várunk a Sin City folytatására, s most végre előrelépések vannak a film terén. Robert Rodriguez és Frank Miller nem akarták elkapkodni az írást, minőségi anyagot akarnak szállítani a rajongóknak. Jó hozzáállás.

Hirdetés

Robert Rodriguez is nyilatkozott az ügyben: "Az első kérdés, amit mindig feltesznek nekem, hogy mikor készítek egy következő Sin City-t. Már az első film után újra össze akartam állni Frank Millerrel, hogy visszatérjünk a képregényhez. Azonban a rajongók érdekében kötelességünknek éreztük, hogy várjunk, amíg valami tényleg kivételes születik, ami eléri és felülmúlja a magas elvárásokat. A Dame To Kill For megéri a várakozást." A casting már jövő héten elkezdődik. Persze a legtöbb szereplő visszatérése várható, főleg Clive Owené (Dwight), aki központi szerepet kap ebben a füzetben. A forgatást nyárra tervezik, rögtön azutánra, hogy Robert Rodriguez befejezi a Machete Kills Again rendezését. Danny Trejo folytatásfilmjét még áprilisban elkezdi forgatni, s ha minden flottul megy, akár mindkét film még idén elkészülhet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.