Hirdetés

Idol’s Eye - Stallone harmadszorra is gengszter lesz

|

Kedvenc Rambónk és Rocky-nk egy új korszak elé néz: az akciózás után most egymást követő három alkalommal is egy gengsztert alakít majd és Angelo Provolone óta tudjuk, hogy ez bizony nagyon jól áll neki.

Hirdetés

Bár a háttérben már formálódik a következő Feláldozhatók, lesz egy cameója A galaxis őrzői 2-ben és egy animációs filmhez is adja egyedi orgánumát, Sylvester Stallone következő három filmjének mindegyike a maffiáról szól valamilyen formában. A Scarpában a Colombo família egykori fejét és végrehajtóját, Gregory Scarpát kelti életre Brad Furman (Az igazság ára) rendezésében, míg az Omertában egy híres amerikai gengszter, Raymonde Aprile bőrébe bújik majd Antoine Fuqua dirigálásában. És lesz egy harmadik is. 

Hirdetés

A Screen Daily úgy értesült, hogy Sly váltja majd Robert De Nirót Olivier Assayas (Sils Maria felhői, Párizs, szeretlek) "Idol's Eye" című heist thrillerében, amelyben Tony Accardo, a 70-es évek chicagói maffiájának donja lesz. Rajta kívül a stábot erősíti még Robert Pattinson, valamint Rachel Weisz is - előbbi egy profi betörővé lényegül át. 

A sztori ugyanis megtörtént esetet mesél el: egy csapat profi tolvaj kirabolta Tony Accardo (más néven "Big Tuna") kertvárosi otthonát, azonban a bűncselekmény elszenvedője sorra levadászta őket. A forgatás februárban kezdődhet meg Torontóban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.