Hirdetés

Idris Elba reagált A Setét Torony rossz kritikai fogadtatására

|

A Stephen King adaptáció főszereplője, Idris Elba egy interjúban beszélt arról, hogy nemigen érdeklik a vélemények a filmje kapcsán.

Hirdetés

A híres író, Stephen King hétrészes regénysorozatának első felvonásának filmváltozatát vegyes érzelmekkel fogadták a kritikusok, valójában mi sem voltunk elájulva tőle. A 100 millió dolláros bevétele sem mondható elképesztő sikernek, ennek ellenére már gondolkoznak a folytatáson, Stephen King szerint magasabb korhatárbesorolást kéne kapnia a következő Setét Toronynak.

Hirdetés

Idris Elba a Mashable-nek adott interjújában arról beszélt, hogy nem igazán érdekli, hogy az emberek szeretik, avagy utálják a filmjét:

Mindenkinek megvan a véleménye, és ez rendben is van. Azt gondolom, hogy A Setét Torony egy nehezen emészthető könyv, és még nehezebb a filmvászonra adaptálni. Amíg valamelyik kritikus, aki mondani akar valamit nem adaptálja, és végez kiváló munkát, nemigen akarom hallani, mit is akarnak mondani.

Idris Elba nyilvánvalóan arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a kritikusoknak figyelembe kéne venniük, hogy milyen hatalmas fába vágják a készítők a fejszéjük, mikor egy könyv alapján hoznak létre mozgóképet, viszont inkább emlékeztetett az "akkor csinálj jobbat" hírhedt hozzászólássablonra.

Szerintetek is alaptalanul húzták le A Setét Tornyot a kritikusok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.