Hirdetés

Igazi horrort ígér a Stranger Things producere a folytatásra

|

A sorozat producere, Shawn Levy is ráerősített az eddigi nyilatkozatokra, miszerint a Stranger Things második évadában erőre kap a horror vonal.

Hirdetés

Igaz, még csak a nyár küszöbén állunk, és nagyon messzinek tűnik egyelőre az október 31-e, de a Stranger Things második évada miatt mégis van miért várni az őszt. Arra már a gyerekszínészek is kitértek pár hete, hogy egy sötétebb hangvételű évadra van kilátás, és a napokban a Netflix üdvöcskéjének producere, Shawn Levy is megerősítette ezt az irányvonalat.

Hirdetés

"A második évadban a Demogorgon egykori fenyegetése el fog törpülni az új veszély mellett. Pont most jöttem a vágószobából, és a Duffer tesóknak csak annyit tudtam mondani, hogy ez úgy tűnik, sokkal sötétebb hangulatú lesz az előző évadnál, és hogy remélem, hogy ez a megoldás összhangban született. A Hawkins városára és a hőseinkre leselkedő fenyegetés ugyanis sokkal nagyobb, sötétebb, és félelmetesebb. Szóval akik már az első évadot is félelmetesnek élték meg, azoknak még inkább a takaró alá kell majd bújniuk a folytatásra. De a legjobb az egészben, hogy a sorozat szíve megmarad. Azonban filmmegvalósítási és büdzsé szempontból jóval nagyobb fába vágtuk a fejszénket, mint az első felvonásban."

Levy arra is kitért, hogy nem támogatják a fan service-t, így például ne számítsunk az első évadban elhunyt Barbara visszatérésére sem, hiába szeretnék a rajongók visszahozni őt a sorozatba.

"Olyan dolgokat húzunk meg, ami miatt talán elsőre csalódottak lesznek a rajongók, de ugyanakkor idővel kárpótolva lesznek… Hogy egy példát is mondjak, már vagy százszor megkaptam a kérdést, hogy Barbara túlélte-e az első évadot. Azt hiszik, hogy jó ötlet lenne feltámasztani őt, de ha jobban belegondolnának, igazából pont az ellenkezőjéről van szó. Rengetegen, civilek és celebek is odajöttek hozzám mostanában, és megkérdezték, hogy akkor Barb ugye visszatér? Amire csak azt tudtam válaszolni, hogy nem, hiszen te is láttad, hogy egy kígyó-féregszerű valami mászott ki a szájából. Innen már nem hiszem, hogy van visszaút! Szóval nem, nem fogjuk minden áron kiszolgálni a rajongókat, helyette inkább a Duffer tesók megérzéseire és történetére fogunk hagyatkozni."

A legtöbb misztikummal dolgozó sorozat könnyedén beleesik annak csapdájába, hogy ilyen meg olyan magyarázattal visszahozzák az elhalálozott karaktereket a történetbe, úgyhogy Levy szavai különösen megnyugtatók, hogy legalább a Stranger Thingsben valóban súlya marad a halálnak. Ezen felül a horrorra fektetett nagyobb hangsúly is még vártabbá teszi a második évadot. Ti mire számítotok idén Halloweenkor, mi fog történni Hawkins városában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.