Hirdetés

Ekkor debütál a Stranger Things 2. évada

|

A teaser trailer mellé megkaptuk a folytatás hivatalos premierdátumát is.

Hirdetés

Helyi idő szerint ma hajnalban lezajlott a 2016-os NFL-szezon döntője a New England Patriots és az Atlanta Falcons között, amely alatt a rengeteg vadonatúj filmes trailer mellé megkaptuk az első ízelítőt a tavalyi év egyik legnagyobb durranásának, a Stranger Things-nek a folytatásából is. Ha pedig ez még nem lenne elég, megtudtuk azt is, hogy mennyit kell még várnunk a 2. etap debütálására. Mint kiderült, picit később érkezik, mint tette azt tavaly, ugyanis idén nem nyáron, hanem Halloweenkor térhetünk vissza Will és a többiek felfordult világába. 

Hirdetés

Továbbra sem tudunk sokat a folytatásról, az viszont biztos, hogy a történet egy évvel fog az első évad után játszódni, megismerhetünk majd egy új testvérpárt, és hogy a kisváros lakóira nagy hatással lesznek az első szezon eseményei. A Stranger Things 2. szezonja tehát október 31-én érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.