Hirdetés

Az Igazság Ligája gonosza sosem találkozott a többi színésszel

|

Ez már csak így megy a nagy CGI ellenségeknél.

Hirdetés

Az Igazság Ligája gonoszát alakító Ciarán Hinds elárulta egy nyilatkozatában, hogy sosem találkozott a forgatáson a főhősöket alakító színészekkel, ugyanis minden jelenetét zöld háttér előtt vette fel, mindössze egy sisakkal a fején. Ez nem ismeretlen napjaink szuperhősfilmjeinek esetében, legutóbb például a Wonder Woman-nél volt erre példa. Hinds elmondta, hogy zajlott számára a forgatás, és néhány új részletet is feltárt Steppenwolf karakteréről a BBC egyik műsorában vendégeskedve.

Hirdetés

"Sajnálom, hogy nem jelmezben vagyok. Még akkor sem volt jelmezem, amikor forgattam. Minden testmozgás-rögzítéssel készült. Tehát... kaptam egy sisakot a fejembre, két kamerát magam köré, ők pedig felvették az arckifejezéseim. Ki fognak dolgozni valamiféle konstrukciót, aztán a szememet, a számat és a hangomat megkapja ez a gyilkos, bosszúvágyó Steppenwolf Apokalips bolygójáról. Aki elhozza a poklot a Földre."

A "gyilkos, bosszúvágyó", valamint "elhozza a poklot a Földre" leírás sokkal sötétebb és veszélyesebb gonosznak állítja be a karaktert, mint egy korábbi interjúban elhangzott jelzők, melyek szerint "idős és megfáradt". Úgy néz ki, Steppenwolf esetében egyáltalán nem számít a kor, alaposan megleckézteti majd a DC Bővített Univerzum újonnan megalakuló szupercsapatát. Hinds ezután hintette el, hogy nem igazán találkozott a hősökkel a munkálatok során:

"Nem tudom, hogy vajon féltek-e odajönni hozzám - nem, igazából nem erről van szó. A képzeletemre volt bízva ez a feladat, zöld képernyővel a háttérben. Nem volt egyszerű megpróbáltatás, de annál szórakoztatóbb. Mindenki nagyon sokat biztatott a munka során, mindig segítettek és mondták, hogy 'Itt van, nézz oda, képzeld azt, csináld ezt, most jönnek feléd.'"

Az Igazság Ligája második előzetese a jövőhét hétvégén San Diegóban esedékes Comic-Conon debütálhat, amiben talán Steppenwolf-ot is először látjuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.