Hirdetés

Igazság Ligája - új szerelést kaphat Superman?

|

A hőst alakító Henry Cavill osztott meg egy rejtélyes képet az interneten.

Hirdetés

Remélhetőleg nem árulunk el nagy titkot azzal, ha eláruljuk: Superman nem halt meg a Batman v Superman-ben. Még azok is, akik nem látták volna a filmet, a hőst megformáló Henry Cavillt már biztos látták egy-két képen, amint az Igazság Ligájára készül, de a hivatalos csapat fotón is látható a hős, valamint a Warner Bros. Comic-Con paneljén is feltűnt a színész. Így nem valószínű, hogy bárkinek is meglepetést okozna a hős visszatérése. 

Hirdetés

Ellenben egy nem rég megosztott fotóval, ugyanis a színész legújabb Instagram bejegyzése szerint az Igazság Ligájában egy teljesen új szerelésben tündökölhet majd Kripton szülöttje. Bár a kép nagyon közeli, jobban megfigyelve észrevehető a családi címer. 

#Superman

Henry Cavill (@henrycavill) által közzétett fénykép,

Az Igazság Ligája előreláthatólag 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, Jessie Eisenberg, Willem Dafoe és J.K. Simmons.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.