Hirdetés

A valóságban is megalkották a híres Pókember mémet a karaktert megformáló színészek

|

Egy kulisszák mögötti videóban tekinthetjük ezt meg többek között.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már majdnem 2 teljes hónap eltelt 2022-ből, még mindig az élmezőnyben tanyázik a Pókember: Nincs hazaút a heti mozis nézettségi listákon. Pedig a Sony a napokban már azt is bejelentette, hogy a szuperhős-eposz mikor jelenik meg digitálisan és Blu-ray-en, amihez egy új videót is kiadtak, amely bemutatja, milyen extra tartalmakra számíthatunk.

Hirdetés

A stúdió pedig nem aprózta el: több mint 80 percnyi kulisszák mögötti felvételt és tartalmat kapunk majd, amelyből 20 perc csak Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembereivel fog foglalkozni. Az 50 másodperces videóban emellett láthatunk néhány vicces jelenetet, valamint bepillantást pár kaszkadőrmutatványba is, ami Zendaya és Tom Holland nevéhez fűződik. Egy pillanat erejéig pedig felsejlik az a kép is, amely valószínűleg minden mémrajongó számára már ismerős lehet: a három színész ugyanis újraalkotta a Pókember alteregók egymásra mutogató mémjét az 1967-es animációs sorozatból. Az eredeti mém:

És a valóságban újraalkotott verzió:

A Pókember: Nincs hazaút digitálisan március 22-én, míg 4K Ultra HD-n és Blu-rayen április 12-én válik elérhetővé Amerikában. Idehaza a hírek szerint pedig április 8-án jelenik meg DVD-n, normál- és fémtokos Blurayen, valamint normál és kétféle fémtokos UHD verzióban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.