Hirdetés

Így fest majd Joker Az Igazság Ligája új kiadásában

|

Batman ősellensége is helyett kapott az eposzi hosszúságú Zack Snyder: Az Igazság Ligája filmben.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban a premierhez közeledvén egyre több hír lát napvilágot Az Igazság Ligája Snyder vágása kapcsán. A több mint négy órásra nyúlt játékidő mellett már azt is tudjuk, hogy a Marsbéli Vadász is felbukkan majd az újravágott változatban, illetve nemrég jelentették be azt is, hogy Jared Leto ismét magára ölti Joker szerepét. Azt, hogyan is fog megjelenni a filmben, lentebb láthatjátok.

Hirdetés

Az Igazság Ligája újravágott verziójához nemcsak az évekkel ezelőtt felvett jeleneteket vágták újra, hanem jó pár újraforgatás is történt, ehhez csatlakozott Jared Leto, hogy Joker szerepében feltűnhessen az HBO Maxon debütáló DC filmben. Snyder eredeti tervében nem szerepelt, hogy szerepeltesse Jokert az első Igazság Liga filmben, de az utóforgatások közeledtével gondolt arra, hogy mivel úgysem lesz több lehetősége DC szuperhősfilmek rendezésére, itt az alkalom, hogy mégiscsak belecsempéssze a figurát a történetbe.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjére március 18-án, csütörtökön kerül sor a HBO MAX és HBO GO platformokon (utóbbin várhatóan magyar szinkronnal).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.