Hirdetés

Hivatalos: A Marsbéli Vadász is felbukkan Az Igazság Ligája rendezői változatában

|

Újabb kultikus karakter teszi tiszteletét hamarosan élőszereplős formában.

Hirdetés

Korábban már voltak olyan pletykák, hogy a DC képregények egy újabb kultikus alakja, J'onn J'onzz, azaz a Marsbéli Vadász (Martian Manhunter) is felbukkanhat valamilyen formában a Az Igazság Ligája Snyder vágásában, nemrég azonban hivatalossá váltak ezen híresztelések. A karakter ugyanis tényleg feltűnik majd az újravágott történet során, nem mellesleg mint kiderült, a hőssel már találkozhattunk is korábbi DC-filmekben, igaz, csak az emberi formájában.

Hirdetés

A bejelentésből ugyanis megtudtuk, hogy Harry Lennix kelti majd életre a Mars bolygó utolsó túlélőjét, aki korábban Swanwick tábornokot alakította Az acélemberben és a Batman Superman ellen-ben is. A színész pedig elárulta, hogy a tábornok valójában mindvégig a szuperhős volt, holott erről egyik korábbi filmben sem történt utalás. Sőt, ő maga sem tudott róla, amikor leszerződött a szerepre Az acélemberben, és számára is csak a Snyder vágás forgatásán derült ki. Mert hogy ő is részt vett a munkálatokban, és le is forgattak vele néhány jelenetet annak érdekében, hogy a karaktert teljes pompájában be tudják mutatni. 

Most már nagyon érdekel minket, hogy mi sül ki ebből az egészből. Az Igazság Ligája rendezői változata egy négyrészes, egy órás epizód formátumban érkezik majd az HBO Max kínálatában valamikor 2021 márciusában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.