Hirdetés

Így festenek a Titans sorozat szuperhősei

|

Egyre több színész csatlakozik a DC ifjú szuperhőseit összeverbuváló sorozathoz, akiket már képeken is szemügyre vehetünk, hogyan is áll rajtuk a testhezálló hacuka.

Hirdetés

A DC saját gyártású sorozata a Tini Titánok képregényeket veszi alapul és dolgozza fel egy élőszereplős szériában, ahol Ravent Teagan Croft fogja életre kelteni, Csillagfényt Anna Diop játssza majd, Robint Brenton Thwaites alakítja, Hawk karakterét Alan Ritchson vállalta el, végül pedig Dove bőrébe Minka Kelly bújik majd.

Hirdetés

Alább láthatjátok a publikussá vált első képeket a sorozatból, amiken szemügyre vehetjük Robint, a második képen pedig Dove és Hawk párosát.

A széria a Warner Bros Television és a DC saját digitális csatornáján fog debütálni valamikor 2018-ban. Nektek mi a véleményetek az eddig olvasottak alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.