Hirdetés

Megvan Robin alakítója a Titánok élén

|

Ismerős név kerül a szuperhőscsapat élére.

Hirdetés

Nem rég adtunk arról hírt, hogy az élőszereplős Tini Titánok, avagy inkább Titánok sorozat már megtalálta a Csillagfényét Anna Diopot személyében - akinek a bőrszíne miatt nem különösebben örültek egyesek - az egyik legnagyobb kérdés eddig is a csapat vezére, no meg Batman emblematikus sidekickjének az alakítója volt. Most pedig meg is van a befutó.

Hirdetés

Mégpedig az a Brenton Thwaites, akit legutóbb A Karib-tenger Kalózai: Salazar bosszúja hősszerelmeseként láthattunk. A show fölött Akiva Goldsman (Egy csodálatos elme, A Da Vinci Kód és... khmm... Batman és Robin) forgatókönyvíró, Greg Berlanti (A CW Arrowverzuma és... khmm... Zöld Lámpás), valamint a most már a DC filmjei felett bábáskodó képregényguru, Geoff Johns bábáskodik. Utóbbi így kommentálta Thwaites megválasztását:

Brentonban megvan mindaz az érzelmi mélység, szív és fizikai jelenléte, ami Batman protezsáltjaként és a Titánok jövendőbeli vezetőjeként szükséges. Rendkívül szerencsések vagyunk, hogy ehhez a projekthez és ehhez  a karakterhez adja a tehetségét.

Az ausztrál Thwaites sorozatokban kezdte a pályafutását, viszont mióta átigazolt Hollywoodba, kizárólag filmszerepek találták meg, a várt áttörés eddig viszont elmaradt. Talán kényszerű, vagy nagyon is tudatos döntés eredménye, hogy most először játszik a tengeren túlon szériában, ráadásul ennyire ikonikus karaktert. A széria a Warner Bros Television és a DC saját digitális csatornáján fog debütálni valamikor 2018-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.