Hirdetés

Két új színész csatlakozott a Titans sorozathoz

|

Miután Robint, Ravent és Csillagfényt is sikeresen kiválasztották most a Titánok sorozat két újabb karakterének alakítójáról hullott a le a lepel.

Hirdetés

Szépen lassan mindenkit megismerünk a Titans, azaz a Titánok sorozat szereplőgárdájából, amely jövőre mutatkozhat be a DC digitális szolgáltatásán keresztül. Mint az a közelmúltban kiderült, Ravent Teagan Croft fogja életre kelteni, Csillagfényt Anna Diop játssza majd, míg Robin karakterét Brenton Thwaites töltheti meg élettel. Most újabb két figuráról jött hír.

Hirdetés

Ezúttal Alan Ritchson (Tini nindzsa teknőcök, Az éhezők viadala: Futótűz, Blood Drive) és Minka Kelly (Friday Night Lights, Emberi tényező) csatlakoztak a stábhoz, előbbi Hawk, utóbbi pedig Dove bőrébe bújik - számol be róla a Deadline. Hawk, azaz Hank Hall és Dove, a.k.a. Dawn Granger szerelmespárként üldözik a  bűnt. Kelly karakterét karcsúnak, defenzívnek, remek stratégának írják le mágikus képességekkel, vagyis Ritchson figurájának szöges ellentéte, aki ezzel szemben inkább agresszív, offenzív bunyós szupererővel, gyorsasággal és kitartással. A honlap információi szerint a páratlan páros többször is felbukkan majd az első évadban, a második szezonban pedig már állandó szereplők lehetnek, sőt a producerek a spin-off szériájukon is gondolkodnak már. 

A showt Akiva Goldsman (Star Trek: Discovery, A Setét Torony, Transformers: Az utolsó lovag), Geoff Johns (The Flash, Arrow) és Greg Berlanti (Arrow, DC's Legends of Tomorrow, The Flash, Supergirl) írják. Mi a véleményetek eddig a projektről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.