Hirdetés

Így hangzik a Batman témájú Hans Zimmer koncert

|

Az egyik legnépszerűbb képregényfilmben, A sötét lovagban emlékezetes zenék fokozták az amúgy is izgalmas jelenetek hatását, és élőben is bombasztikusan szól.

Hirdetés

Júniusban hozzánk is ellátogat a filmes zeneszerzők koronázatlan királya, Hans Zimmer, pont emiatt állítottunk össze egy Top 10-es listát is, amiben összegyűjtöttük az alkotó általunk legjobban kedvelt alkotásait.

Hirdetés

Azonban az érdeklődőknek nem kell addig várniuk, már kicsit előbb is belekóstolhatnak a mester kínálatába: a Coachella-völgyi Zenei Fesztiválon ugyanis A sötét lovag aláfestői zenéit játszotta el Hans Zimmer és a nagyzenekara. Ami először megcsaphatja a fülünk, az a Joker száma, de később a jól ismert központi téma is felcsendül.

Ti melyik Hans Zimmer szerzeményt hallgatnátok meg leginkább koncerten?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.