Hirdetés

Így képzelte el George Lucas A Jedi visszatér folytatását

|

A Star Wars franchise készítője végre megosztotta a rajongókkal a saját elképzeléseit a Skywalker-saga folytatásáról.

Hirdetés

Ami 2015-ben még kiváltotta minden felnőttből a gyermeki ujjongást a Star Wars: Az ébredő erő premierjekor, az már 2019-ben, a Skywalker koránál egy teljesen megosztott érzelmet eredményezett ugyanazokban a nézőkben. A Star Wars filmek varázsa, mely odáig minden hibája ellenére egyfajta pozitív rajongást tükrözött, 2019-re már Sithek dühétől túlfűtött érzelemlufivá nőtte ki magát, ami annak rendje és módja szerint ki is pukkant.

Hirdetés

Azóta is megy a találgatás, hogy vajon a franchise tényleg jobban járt-e azzal, hogy a Disney megvette a Lucasfilmet, vagy talán George Lucas idáig titokban tartott ötletét kellett volna megvalósítani. Ezt már sosem tudjuk meg, mindenesetre Lucas a MovieWeb jelentése szerint elárulta, hogy mire építette volna fel a 7-9. részek történetét.

"A filmekben Leia megpróbálja újraépíteni a Köztársaságot - elvégre ki más lehetne az új vezér? Luke eközben a Jedi-rendet igyekszik feltámasztani. Darth Maul pedig kiképzett egy lányt, Darth Talont, aki amúgy a képregényekben is szerepelt. Ő lett volna az új Darth Vader, és a legtöbb esemény hozzá kapcsolódott volna. Ők ketten Maullal lettek volna a trilógia gonoszai."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Azt már eddig is tudtuk, hogy Maul látszólagos halála a Baljós árnyak végén csupán megvezetés volt, és megmenekülését még a Disney is kánonná tette a Solo: Egy Star Wars-történettel. Úgy tűnik azonban, hogy Lucasnak még nagyobb tervei lettek volna a tüskés fejű Sithtel, valamint annak női tanítványával. Az pedig, hogy két főbb női karakter vitte volna hátán a Lucas-féle trilógiát, még a legvérmesebb PC-hívők elismerését is kivívták volna nagy valószínűséggel.

Lucas egyébként azt is elárulta, hogy azért adott végül tovább a franchise-on, hogy a lánya felnevelésére fókuszálhasson a filmkészítés helyett. Ez egyébként abszolút érthető. Ugyanakkor nem lennénk meglepve, ha egyszer kiderülne, hogy Lucas tisztában volt vele, hogy sehogy sem lehetne már megfelelni a rajongói elvárásoknak, és átadta a lehetőséget a Disney-nek, hogy utólag mindenki az ő verziójára legyen kíváncsi, és a Disney bukdácsolásai után visszanyerje régi tiszteletét és elismerését. Ez amolyan Sidioust megidéző húzás lenne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.