Hirdetés

Így készült a Fekete Párduc autósüldözéses jelenete

|

Videóban mutatják be a Fekete Párduc speciális effektjeit, amivel a nagyvászonra varázsolták a film egy emlékezetes akciójelenetét, a dél-koreai autósüldözést.

Hirdetés

A Marvel filmek közül igazi meglepetésként robbant a Fekete Párduc, amely nem csak a kasszáknál mutatta meg mire képes, de a kritikusok többségének tetszését is könnyedén elnyerte. Mi is pozitívan írtunk róla, és még a zenéjét is örömmel hallgattuk, hiszen kiemelkedik a kommersz Marvel-féle szuperhősdallamok közül.

 

Hirdetés

A Fekete Párduc egyik leglátványosabb jelenete volt, mikor főhőseink Dél-Koreában szállnak szembe a rosszfiúkkal, akik a belvárosban próbálkoznak menekülni. A Luma Pictures nevű digitális effektekkel foglalkozó stúdiót bízták meg a film CGI effektjeinek megalkotásával, akiknek munkáját az alábbi videón alaposan szemügyre is vehetitek.

A CGI munkálatok vezetője, Brendan Seals így kommentálta az autóüldözéses részt:

Lövedékekkel kellett megrongálnunk a Lexust, betörni a szélvédőjét, a Párduc karmának nyomait rányomni, szóval jó néhány verzióját felépítettük a kocsinak mindenféle megrongált állapotban, hogy felhasználhassuk az egész jelenetben. Az egyik legizgalmasabb snitt az volt, mikor Klaue rálő a Párducra a szonikus fegyverrel, minek hála a Lexus LC-500 száz apró darabra hullik szét.

Nektek hogy tetszett a CGI a filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.