Hirdetés

Így készült a Némaság

|

Betekintést nyerhetünk Martin Scorsese remekének kulisszái mögé.

Hirdetés

Ahogy korábban már mi is megírtuk, a Némaság tényleg olyan jól sikerült, mint ahogy azt az internet mezején olvashattuk. Martin Scorsese hosszú ideje tervezett alkotása egy eddig, filmes területen szinte érintetlen témát vett alapul, amiből egy olyan maradandó mű született, amit egy jó darabig nem fogunk elfelejteni. Elképzelhető viszont, hogy valakinek még így sem feltétlen jött meg a kedve egy komolyabb mozizáshoz, szóval motivációs eszközként szolgáljon egy lényegretörő összeállítás a Némaság munkálatairól.

Hirdetés

Az 'így készült' videóban többek között arról is beszélnek a Némaság nagy nevei, hogy Scorseseben lassan már három évtizede megfogalmazódott a film lelke, vagy éppen azt is megtudhatjuk, hogy milyen kihívások ellé állította a legendás rendezőt a Némaság vizuális megvalósítása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.