Hirdetés

Mókás így készült videóval hangolódhatunk a Thor: Szerelem és mennydörgésre

|

A majdnem két perces kedvcsinálóban minden fontosabb karakter, valamint a rendező is megszólal, miközben árad a jó hangulat.

Hirdetés

Nem vagyunk már messze a Marvel következő filmjétől, hiszen alig két hét múlva berobban Chris Hemsworth Thorként a Szerelem és mennydörgéssel, amellyel ő lesz az első szuperhős, akinek négy önálló kaland is jutott. A premierre készülvén pedig a stúdió úgy látta jónak, ha kiad egy vadiúj betekintőt a filmbe, pontosabban annak elkészülésébe és a kulisszák mögé is, hogy tovább fokozza a hangulatot.

Hirdetés

A közel két perces videóban főleg a stáb ökörködését és folyamatos jókedvét figyelhetjük meg, amely minden bizonnyal a filmben is visszaköszön majd. Emellett pár mondat erejéig persze megszólalnak a fontosabb szereplők is, valamint a rendező Taika Waititi is, aki szemlátomást ismét nagyon élvezte a forgatást.

A történet szerint Thor egy olyan utazásra indul, amelyhez foghatót még soha nem látott - a belső béke keresésére. Ám visszavonulását megzavarja a galaktikus gyilkos, Gorr, az istenek mészárosa (Christian Bale), aki nevét nem meghazudtolva az istenek kiirtására törekszik. A fenyegetés leküzdéséhez Thor Valkűr, Korg, és volt barátnője, Jane Foster segítségét kéri, aki - Thor legnagyobb meglepetésére - megmagyarázhatatlan módon képes használni Mjölnirt, a mágikus kalapácsot, amivel természetesen hatalmas erőre is szert tesz. Együtt neki vágnak egy hátborzongató kozmikus kalandnak, hogy megfejtsék Gorr bosszújának rejtélyét, és megállítsák őt, mielőtt túl késő lenne.

A Thor: Szerelem és mennydörgés július 7-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.