Hirdetés

Így készült videón csodálhatjuk meg a Tenetbe fektetett brutális munkát

|

Tényleg hatalmas teljesítmény volt összehozni ezt a filmet.

Hirdetés

Már a mozikban 2020 egyik legjobban várt filmje, a Tenet, amely valószínűleg meg fogja osztani a nézőket, de a kritikánkban mi arra buzdítunk mindenkit, hogy üljön be rá, és nézze meg, élje át, mit alkotott ezúttal Christopher Nolan, ugyanis ilyet, ebben a formában még nem láttunk a filmtörténet során. Ez pedig a nemrég kiadott Így készült videóból is tökéletesen kiderül.

Hirdetés

Mint azt már korábban is megtudtuk, a rendező ezúttal egy valódi teherszállító repülőgépet is felrobbantott a forgatás során, mert így lesz a legélethűbb. Ám nem ez volt az egyetlen, amit praktikusan oldott meg, hiszen gyakorlatilag a legtöbb akciójelenetet, robbantást, verekedést, tényleg, szinte mindent, azt valóban hús vér emberekkel és valódi díszletek felhasználásával készített el, számítógépes effekteket csak a legvégső esetben használt. Mi több, a videóból az is kiderült, hogy John David Washington maga végezte el a kaszkadőrmutatványokat és a közelharci jeleneteket is. Le a kalappal!

Ti láttátok már a filmet? Hogy tetszett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.