Hirdetés

Így néz ki Kristen Stewart Diana hercegnőként

|

Megérkezett az első kép Pablo Larrain legújabb filmjéből, és rá sem ismerni a színésznőre.

Hirdetés

Pablo Larraín (Ema, Jackie) legújabb filmjének középpontjában újfent egy történelmi személyiség áll, ugyanis a tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnőről forgat Steven Knight (Eastern Promises - Gyilkos ígéretek, Locke) forgatókönyve alapján. A rendezőre jellemzően nem egy hagyományos életrajzi filmet fogunk kapni, a Spencer címre hallgató projekt nem Diana egész életét mutatja be, hanem csupán három napot az életéből. Mégpedig azt a hármat, amikor rájött, hogy házassága Károly herceggel nem működik, és emiatt átértékeli magában a jövőjét leendő királynőként. 

Hirdetés

A film mégsem ezek, hanem a főszerepre megnyert színésznő miatt került bele legfőképpen a hírekbe, ugyanis Kristen Stewart írt alá a produkcióhoz, akit sokan még mindig az Alkonyatos alakításával azonosítanak, pedig azóta bőven bizonyította, hogy van tehetsége. Larraín korábban azt nyilatkozta, hogy a színésznőt rendkívül sokoldalúnak tartja, aki tud rejtélyes és törékeny, de erős is lenni. Úgy tűnik, hogy a rendező megláthatott valamit abból, amit mi csak most látunk, ugyanis megérkezett a legelső fotó Stewartról Diana hercegnőként, és egészen elképesztő az átalakulása:

A Spencer forgatása Németországban és az Egyesült Királyságban zajlik, a premierre 2021 őszén számíthatunk. Időközben a szereplőgárdához csatlakozott Timothy Spall (Mr. Turner), Sally Hawkins (A víz érintése) és Sean Harris (Mission: Impossible - Utóhatás) is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.