Hirdetés

Így nézne ki Mel Gibson a Mad Max: A harag útjában

|

A DeepFake csatorna újabb alkotása került fel a legnagyobb videómegosztóra, az eredmény pedig magáért beszél.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a 2015-ben megjelent, és könnyűszerrel az év filmjévé vált Mad Max: A harag útjában a címszereplőt Tom Hardy keltette életre közel fenomenális módon, a mai napig vannak olyan törzsgyökeres rajongók, akik nem rá, hanem az "eredeti" Mad Maxra esküsznek, vagyis Mel Gibsonra - többek között maga Hardy is. Gibson (aki idén már megörvendeztetett bennünket egy rendkívül erős és bőr alá kúszós rendőrdrámával, cím szerint a Dragged Across Concrete-tel) még 1979-ben bújt Max bőrébe George Miller rendezésében, és két folytatással (a '81-es Országúti harcossal és a '85-ös Az igazság csarnokán innen és túllal) az egyik legnépszerűbb filmes trilógia főhősévé vált. Viszont Miller, aki A harag útját is dirigálta 72 évesen, értelemszerűen egy fiatalabb, egy újabb Mad Maxet szeretett volna adni ennek a generációnak, így jött képbe Tom Hardy. A többi pedig (ahogy mondani szokták) már filmtörténelem.

Hirdetés

A DeepFake YouTube csatorna pedig azzal lett népszerű az internet körében, hogy különféle algoritmusokkal más színészek arcát más színészek fejére helyezték. Egy kvázi "mi lett volna, ha…?" műfajt képzeljünk el, vagyis például megnézhetjük, hogy a Rambo- és Rocky-filmek sztárja, Sylvester Stallone milyen is lett volna Terminátorként. Legfrissebb munkájukban pedig a legutóbbi Mad Maxet vették elő, de úgy, hogy Hardy fejére Mel Gibson arcát illesztették. Az eredmény az első pillanatban nagyon furcsa és homlokráncolós, de ahogy halad előre a videó, úgy lehet egyre jobban hozzászokni.

 

Ti milyen párosítást néznétek meg ezek alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.