Hirdetés

Így nézne ki Robert Pattinson a Batman: Kezdődik! Bruce Wayne-jeként

|

Egy jól sikerült videóból megcsodálhatjuk, hogy milyen is lehet a színész Bruce Wayne bőrében.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt már bepillantást nyerhettünk a Matt Reeves-féle The Batman készületeibe, amikor a rendező egy tesztvideó keretein belül leleplezte, hogy milyen szerelésben fogja felvenni Robert Pattinson a harcot Gotham gonosztevőivel. De vajon miként fog kinézni Bruce Wayne képében? Erre igyekszik választ adni a DeepFake legújabb videója.

Hirdetés

Nemrég ugyanis arra vállalkozott a csapat, hogy elővették a Christopher Nolan rendezte Batman: Kezdődik! egyik jelenetét, és Christian Bale arcát lecserélték Pattinsonéra, melynek segítségével sikerült egy megközelítő képet festeniük arról, hogy milyen is lesz a legutóbb A világítótoronyban remekelt színész a dúsgazdag Bruce Wayne-ként:

A The Batman történetéről jelenleg nem sokat tudunk, a rendező azonban korábban már elárulta, hogy noir-hangulatú lesz, és a korábbi mozifilmeknél jóval nagyobb hangsúlyt fektet a címszereplő nyomozói tudására - a legfrissebb értesülések szerint egész pontosan a második évében követhetjük majd nyomon Gotham bűnüldözőjét. Pattinson mellett pedig olyan neveket sikerült megnyerni a filmhez, mint Zoe Kravitz (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei), Paul Dano (12 év rabszolgaság), Jeffrey Wright (Westworld), Colin Farrell (Erőszakik, Legendás állatok és megfigyelésük), valamint Andy Serkis (A majmok bolygója-trilógia).

A film 2021. június 25-én érkezik az amerikai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.