Hirdetés

Így tölti az otthonlétet egy Puliwood szerkesztő

|

Úgy döntöttem, hogy belevágok egy fotósorozat készítésébe, amelynek főszereplője egy mindenki számára ismerős kis fickó.

Hirdetés

Senkinek sem kell felvázolnom a jelenlegi helyzetet, de ha netán évekkel később találnál rá erre a cikkre - mondjuk a II. Robotlázadás idején -, akkor annyit kell tudnod, hogy épp egy világjárvány miatt tart zárva a Föld, amelynek folytán többségünk kénytelen otthon maradni. Én úgy döntöttem, hogy erre az időszakra búcsút intek a pesti nyüzsgésnek és inkább vidéken, a szüleimnél húzom meg magam. Ebben a kisvárosban akkor sincs nagyon hova menni, amikor egyébként szabad, így nincs sok minden, ami arra sarkallna, hogy elhagyjam a ház környékét. Unatkozni azért így sem lehet hiszen az állandó kerti munka és egyéb ház körüli teendők jócskán lefoglalják az embert, ahogyan az is, ha segíteni kell apumnak a digitális oktatás műveleteiben.

Hirdetés

Kicsit hiányzik a mozi, de a sorra érkező digitális kiadások tesznek róla, hogy legyen mit nézni a szabadidőmben, valamint a hét elején érkező Westworld és Better Call Saul új részeit is mindig kitörő izgalommal várom. Mindemellett a Call of Duty: Warezone is pörög a tesómmal, így majdhogynem nincs is okom panaszra ezekben az időkben. Egy lényeges pontja azonban mégis felfüggesztésre került az életemnek, méghozzá talán a legeslegrosszabb pillanatban, hiszen éppen beindulóban volt a hozzá kapcsolódó vállalkozásom. Imádok fotózni és videózni, éppen ezért vágtam bele másodmagammal a B&D Mediába (shameless plug), amelynek első számú profiljaként a rendezvényvideózást tűztük ki. Mivel rendezvények mostanság nem lesznek, így mi is kénytelenek vagyunk szünetet tartani ezen a téren és kicsit átgondolni, hogy mi lesz a következő lépés.

Nem szeretnék azonban cseppet sem ellustulni vagy hanyagolni ezt a területet, hiszen akkor vagyok igazán boldog, ha alkothatok. Így jött az ötlet, hogy ha nem mehetek sehová, akkor majd otthon csinálok valamit. Mivel nem szerettem volna a macskát 168. alkalommal is lefotózni, helyette megpróbálkoztam valami olyasmivel, amit eddig még nem csináltam, de a későbbiekben egyébként is el kell sajátítanom, hiszen vizsgaanyag lesz a fotósuliban. Ez nem más, mint a tárgyfotózás, amit egy nagyon jó barátomtól kapott szülinapi ajándék vitt a következő szintre. Ez a kis LEGO Rohamosztagos kulcstartó rendesen megihletett és mindenféle pózban és helyzetben lekaptam a gépemmel, amit csak a rendelkezésre álló tárgyakkal össze tudtam hozni. Azért osztom meg most mindezt veletek, mert eddig mindenkinek nagyon tetszett, akinek megmutattam és remélem, hogy a ti arcotokra is mosolyt fog csalni ez a szerény képsorozat! A fotók nézegetése után tőletek is szívesen meghallgatjuk, hogy ti mivel töltitek ezt az időszakot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.