Hirdetés

Ilyen magyar krimit még nem láttunk, mint amilyen a Kontrollcsoport lesz

|

Magyarországon idáig még egyetlen film sem készült hasonló módon.

Hirdetés

A screenlife formátum elsőre ismeretlennek tűnhet, viszont sokkal több helyen találkoztunk már vele, mint gondolnánk. Ennek ugyanis az a lényege, hogy a film vagy sorozat cselekménye a képernyőn látott virtuális térben, azaz egy másik képernyőn játszódik. Ennek során a szereplők "szemén keresztül" látjuk a felugró böngészőablakokat, videóhívásokat és a teljes számítógéphasználatot.

Hirdetés

Ezt a formátumot alkalmazta egyik epizódja során a Modern család is, de a legismertebb példája a Keresés (Searching) című film.

A screenlife-ot honosítaná meg Kerékgyártó Yvonne legújabb alkotása, a Kontrollcsoport, mely 150 millió forintos támogatást nyert el a Nemzeti Filmintézettől. A történet szerint egy gyógyszergyártó cég kifejleszt egy olyan okoseszközt, mellyel véglegesen legyőzhető a szenvedélybetegség. A tesztelés közben azonban végzetes tragédia történik, a tesztalany édesapja pedig a felelősök nyomába ered.

Kerékgyártó Yvonne második nagyjátékfilmje, az Együtt kezdtünk augusztusban debütál a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.