Hirdetés

Tovább csúszik az Indiana Jones 5, dátumot kapott a Demóna 2

|

Plusz egy ismeretlen Marvel projektet is előrébb hozott a Disney.

Hirdetés

Csak nemrég számoltunk be róla, hogy a producerek nem voltak elégedettek David Koepp forgatókönyvével, amit az Indiana Jones 5-höz összehozott, ezért felbérelték Jonathan Kasdant, hogy írjon egy teljesen új szkriptet, viszont ehhez elengedhetetlen volt a projekt elhalasztása. Már arról sejteni lehetett, hogy a 2020 júliusára belőtt premiert nehéz lesz tartani (főleg, hogy közben Spielberg is a West Sidy Story musical remake-je felé kacsintgat) és a legújabb információk szerint ezzel a Disney is tisztában van, így lépett az ügyben. 

Hirdetés

A kiadó megváltoztatott premiernaptárjában az Indiana Jones 5 immáron 2021. július 9-re van datálva, valamint szintén ebben az évben egy ismeretlen Marvel projekt július 30-ról előrébb vándorolt február 12-re (talán a Fekete Párduc 2 lesz az, aminek bejött a februári dátum?). Megváltozott az idén érkező Mary Poppins visszatér premierje is, amely Amerikában a karácsonyi időszakból átkerült december 19-re - azt egyelőre nem tudni, hogy a hazai premier is módosul-e majd. 

A Disney egyúttal ellátta dátummal két filmjét is: az éppen forgatás alatt álló Demóna 2 2020. május 29-re van kitűzve, míg a Jungle Cruise - amelyben Dwayne Johnson, Emily Blunt és Paul Giamatti indulnak kincsvadászatra a dzsungelben - 2019. október 11-én érkezik meg a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.