Hirdetés

Három Netflix-film, köztük a The Irishman is érkezik a hazai mozikba

|

Scorsese várva várt filmje, a The Irishman, mellette a Marriage Story és a Two Popes is látható lesz a hazai mozikban.

Hirdetés

Gyakran bánkódunk egy-egy Netflix film bejelentése kapcsán, hogy milyen kár, hogy nem láthatjuk moziban a nagy vásznon a dübörgő hangrendszer társaságában, hiszen ezek a filmek kizárólag a Netflix streaming szolgáltatásában érhetőek el. Ebben az évben ellenben három nagy rendező sztárparádéval érkező filmjét is megnézhetjük a hazai mozikban.

Hirdetés

Martin Scorsese legújabb gengszterfilmje, a több mint háromórás The Irishman, Scarlett Johansson és Adam Driver főszereplésével a Marriage Story, mellettük pedig Fernando Meirelles rendezésében, Jonathan Pryce és Anthony Hopkins párosának filmje, a The Two Popes is felkerül a hazai mozik műsorára. A legnagyobb magyarországi mozilánc, a Cinema City valószínűleg nem fogja vetíteni őket, mivel a mozik szabályzata szerint nem vesznek fel olyan filmet, ami a premier napján, vagy nem sokkal később streaming felületen is elérhetővé válik, így a többi mozi dolga lesz, hogy kiszolgálja azokat a tömegeket (ha egyáltalán tényleg tömegről van szó, és nem pedig csak egy hangos kisebbségről), akik a nagyvásznon akarják látni eme három film egyikét.

Hivatalosan a The Irishman és a Two Popes november 27-én, a Marriage Story pedig december 6-án debütál a Netflix felületén, a hazai premier az eddigi információk szerint egy héttel korábban lesz a netflixes bemutatóknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.