Hirdetés

A The Irishman újdonsült előzetese még többet mutat a rekordhosszú alkotásból

|

Martin Scorsese megahosszú Netflix-filmje végre egy hosszabb ízelítőt kapott.

Hirdetés

Egy melankolikus narrációval komponált feliratokat és egy kisebb ízelítőt követően Martin Scorsese novemberben debütáló gengszterfilmje, a The Irishman végre egy hosszabb előzetest kapott, amiben eddig nem látott karakterek is feltűnnek. Nyilvánvalóan a film a maga laza 210 percével sok mindent tartogat számunkra, viszont aki már nem szeretné, hogy újabb slusszpoénokat lőjenek el, az vagy ne, vagy csak saját felelősségre kattintson a lejátszás gombra.

Hirdetés

Ebben az új előzetesben végre olyan új karaktereket/színészeket láthatunk, akiket eddig balladai homály fedett, mint például a Breaking Badben, a Black Mirrorban vagy a Fekete misében feltűnt Jesse Plemons, aki itt Chuckie O'Brient fogja alakítani, vagy éppen Scorsese másik nagy gengsztere, a Kutyaszorítóban, az Aljas utcák és a Krisztus utolsó megkísértése ikonikus sztárja, Harvey Keitel is felbukkan. Kettőjükön kívül persze többen is felfedik magukat ebben a két és félperces előzetesben, de őket meghagyjuk nektek szemezgetni.

A The Irishman idén novemberben kerül majd fel a Netflixre, miután pár, limitált mozis vetítésben lesz majd látható az amerikai nézők számára. Ti szeretnétek, ha nálunk is nagyvászonra kerülne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.