Hirdetés

A Marriage Story előzeteseiben Scarlett Johansson és Adam Driver házastársakat alakítanak

|

Egy nem mindennapi, szívszorító élményt ígér Johansson és Driver házasságáról szóló alkotás.

Hirdetés

Noah Baumbach neve sokunknak egyet jelent a minőséggel, igaz, csak egy kisebb rétegnek - főleg idehaza. Viszont aki nyitott az új filmes élmények, az emberi, illetve a letaglózóan nyers, de valódi érzések bemutatására, az egyhamar szembetalálja magát az ő műveivel. Íróként például az Édes vízi élet, rendezőként A tintahal és a bálna, a Frances Ha vagy éppen legutóbbi munkája, a Netflixen elérhető The Meyerowitz Stories (amiben még Adam Sandler is közel zseniálisat alakít) mind-mind arról győz meg, hogy egy rendkívül igényes és az apró, alig észrevehető, mégis fontos részletekre ügyelő alkotóval van dolgunk. Pontosan emiatt annyira élvezetes és egyben szívszorító látni az új filmjének első két előzetesét.

Hirdetés

A Marriage Story, amit Baumbach szintén a Netflixnek készít, a címéből ítélve egy házasságot mutat be, egészen pontosan Nicole-ét (Scarlett Johansson) és Charlie-ét (Adam Driver). Láthatjuk, hogy élik a mindennapi életüket, dolgoznak, vigyáznak a gyerekre, játszanak vele, megtapasztalhatjuk az erősségeiket, illetve a gyengeségeiket és ami talán a legfontosabb, hogy szeretik egymást. Egészen az előzetes végéig, hiszen ott láthatjuk, hogy éppen válófélben vannak, de amikor négyszemközt kellene megbeszélniük egymás problémáit, hirtelen egyikük sem jut szóhoz. Csakúgy, mint a való életben…

A Marriage Story nemcsak ezek miatt tűnik máris újnak és egyedinek, hanem amiatt is, mert két előzetest osztottak meg velünk rögvest. Az egyiket a nő, Nicole, a másikat a férfi, Charlie szemszögéből, viszont bármennyire is más véget várnánk, mindkettőnek ugyanaz lesz a zárása. Johansson végre a 2013-as Under the Skin után ismét bebizonyíthatja, mennyire ügyes színésznő, Driver pedig hozza a tőle már megszokott puritán zsenialitást. Rajtuk kívül még feltűnik a filmben Laura Dern (Hatalmas kis hazugságok), Mark O'Brian (Halt & Catch Fire), valamint Ray Liotta (Nagymenők) is.

A Marriage Story megjelenési dátumáról még nem tudunk semmit, mindössze annyit, hogy az idei Velencei Filmfesztiválon lesz először látható augusztus 29-én. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.