Hirdetés

Ismét közös filmet forgat Shane Black és Robert Downey Jr.

|

A duó a Parker regények egy újabb adaptációját hozzák tető alá az Amazon számára.

Hirdetés

Shane Black és Robert Downey Jr. a Durr, durr és csók, valamint a Vasember 3 után ismét összeállnak, hogy egy új közös filmmel kedveskedjenek a filmek szerelmeseinek. Az új projekt pedig nem lesz kispályás: Donald Westlake/Richard Stark több kötetből álló Parker regényfolyamának egy újabb adaptációját fogják elkövetni.

Hirdetés

Az etikus bűnöző Parker karakterét idáig több híres színész is megformálta, kezdve Lee Marvintől (A játéknak vége, 1967) egészen Jason Stathamig (Parker, 2013). Első blikkre ez nem egy könnyed szórakozásnak ígérkezik, mint Black és Downey Jr. előző két alkotása, hanem egy fokkal komolyabb és vérgőzösebb kalandnak.

Az új Parker adaptáció az Amazon streamingplatformjára fog érkezni. Downey Jr. nemcsak színészkedni fog a projektben, hanem feleségével, Susan Downey-val együtt producerkedni is fognak. Potenciális premierdátumról egyelőre nem tudni, de amint új információk látnak napvilágot, be fogunk számolni róluk.

Ti el tudjátok képzelni Robert Downey Jr.-t egy komolyabb szerepben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.