Hirdetés

Itthon is mozikba kerül Sundance és Cannes sikerfilmje!

|

A Robert Redford nevéhez fűződő, amerikai függetlenfilmeket felvonultató Sundance Filmfesztivál idei győztese, a Beasts of the Southern Wild hamarosan a magyar közönséghez is eljut.

Hirdetés

A Beasts of the Southern Wild már-már példátlan sikertörténet: a Katrina-hurrikán pusztítását egy kislány szemszögéből bemutató, megdöbbentő erejű filmdráma az idei Sundance Filmfesztiválon zajos sikert aratott, elnyerve a fesztivál fődíját és az operatőri díját. Második megmérettetése a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál „Un Certain Regard” szekciójában volt és négy díjat kaparintott meg: a kritikusok FIPRESCI-díját, a legjobb első filmnek járó Arany Kamera-díjat, az Ökumenikus Zsűri díját, illetve a Fiatal Tekintetek díjat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.