Hirdetés

Új Star Wars-film lehet készülőben A bűvész rendezőjétől

|

Már a film történetének helyszíne is elviekben biztos.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy nagyobb közutálatnak örvend az modern kori Star Wars-trilógia, mint például az előzményfilmek, a kasszáknál igen szépen teljesítettek (kivéve persze a spinoff Solót), így a producerek többsége elégedetten bólintott. Viszont a Disney kissé meghúzta a vészféket, és még tavaly jelentette be, hogy az elkövetkező években nem fog ennyi Star Wars-film készülni. A The Mandaloriant biztosan folytatni fogják, a minap pedig egy olyan hír érkezett, hogy a 2016-os A bűvész (Sleight) film rendezője, J. D. Dillard készíthet egy egész estés alkotást a Csillagok háborúja világában - nyilatkozta a The Hollywood Reporter. A bejelentés mellett többek között azt is el kezdték pletykálni, hogy a történet melyik bolygón is fog játszódni.

 

Hirdetés

Dillard neve merült fel mint ötletgyártó és készítő, de ez még nem jelenti azt, hogy ő is fogja rendezni az adott filmet. Emellett a Deadline számolt be arról, hogy nagy rá az esély, hogy a sztori az Exegol bolygón, a Sithek külön kis planétáján fog játszódni. Az Exegolt a tavaly decemberi Skywalker korában láthattuk először, a Disney fejesei pedig nagyon úgy gondolják, hogy ebből a területből többet kellene mutatni. Hogy ez mennyire lesz jó döntés, még bőven a jövő zenéje…

Ti mit gondoltok; jó ötlet az Exegol bolygót visszahozni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.