Hirdetés

J.J. Abrams Oscar-díjat jósol Mark Hamillnek

|

Abrams szerint olyan jól alakít Mark Hamill Az utolsó Jediben, hogy az szobrot kíván.

Hirdetés

Ugyan még a jövő zenéje a Star Wars 8, annyira azért már nincsen távol, hogy ne kezdhetnénk el predikciókat gyártani vele kapcsolatban. Így tett J.J. Abrams is, aki szerint olyan remek teljesítményt nyújt Mark Hamill Luke Skywalkerként ebben az epizódban, hogy az Oscar-díjra is jó esélye van.

Hirdetés

A rendezőt, aki ugyan csak produceri státuszban vesz részt Az utolsó Jedi munkálataiban, a NY Daily News kapta el egy interjú erejéig. Ezt nyilatkozta Mark Hamillről:

Szerintem mindannyian nagyon bosszúsak leszünk, ha Mark nem nyer Oscar-díjat. De senki sem lesz olyan dühös, mint maga Mark.

Lehet, hogy az ilyenkor természetes Oscar-láz beszélt Abramsből, de az sem kizárt, hogy jóslata beigazolódik. Az első Csillagok háborújából Alec Guinness-t is jelölték Oscar-díjra Obi-Wan Kenobi megformálásáért, amit ugyan nem kapott meg, de ebből is látszik, hogy a jelölést elérni még a Star Warsnak sem lehetetlen.

Decemberig kell várnunk arra, hogy Hamill alakításáról meggyőződjünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.