Hirdetés

Jackie Chan és Sylvester Stallone közös filmben szerepel!!!

|

Ami nem jött össze a The Expendables-filmekben, az most összejön az Ex-Baghdadban.

Hirdetés

Noha Sly és Arnie kiválásával vélhetően a The Expendables folytatások a kútba estek, már alig maradt olyan akcióveterán, aki ne szerepelt volna ezekben a mozikban. Az egyik ilyen kétségtelenül Jackie Chan volt, aki mind a második, mind a harmadik rész kapcsán szóba került, végül ez azonban sosem valósult meg. Most azonban mégis Sly-jal együtt ütlegelhetik a rosszfiúkat.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis mind Chan, mind pedig Stallone aláírt az Ex-Baghdad főszerepére. A duót a Need for Speedet is jegyző Scott Waugh dirigálja majd. A film története szerint megtámadnak egy kínai érdekeltségű olajfinomítót Mosulban, Irakban. Ezért egy kínai biztonsági magánvállalkozót (Chan) hívnak segítségül, hogy kimenekítse onnan az olajmunkásokat, csakhogy menet közben kiderül, hogy a terroristák az olajra utaznak, ezért egy volt amerikai tengerészgyalogossal (Stallone) szövetkezik, hogy megállítsák őket.

Az Ex-Baghdad 80 millió dollárból készül, ami az egyik legnagyobb költségvetésű film Kína történetében (Hollywoodban csak egy átlagos heti premier büdzséje), és ebből adódóan producerként Chan is kiveszi a részét. Érdekes lesz látni a rosszfiúkat jobbára csak fájdalmasan pofozó kínai akciósztárt, és a brutális akciófilmek egyik talapzataként elhíresült legendát egy filmben látni és kíváncsiak vagyunk, hogy hol lesz a közös metszéspont. Bemutatóról egyelőre nem tudunk, de valamikor 2018-ban lehetséges.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.